Založení společnosti

Společnost Agentura Nashledanou s.r.o. byla založena jediným společníkem Lukášem Krásným a navázala na jeho zkušenosti, dovednosti a kontakty z předchozích působišť i osobního života. Firma, jak napovídá název, je produkční společností = agenturou. Naše dovednosti postihují téměř veškeré oblasti produkce, ale sami se nejlépe cítíme v oblasti event marketingu a speciálních marketingových akcí. Přednosti našeho týmu spočívají v FKSP. Nejedná se o, jak by se někdo mylně mohl domnívat, fond kulturních a sociálních potřeb, ale společnost, jejímž krédem jsou základní vlastnosti: Flexibilita, Kreativita, Spolehlivost a Profesionalita.

Jednotlivé charakteristiky pak za sebou skrývají:

  • Flexibilita – flexibilní a individuální přístup ke každému klientovi = jsme přizpůsobiví a neznáme hranice
  • Kreativita – kreativní a inovátorský přístup s předkládáním návrhů opravdu netradičních řešení
  • Spolehlivost – přesné dodržování dohodnutých podmínek a zadání
  • Profesionalita – profesionální přístup ke spolupráci i řešení různých úkolů

Lukáš KrásnýLukáš Krásný – jednatel a jediný společník firmy. Od studia na střední škole se věnuje produkci a organizování různých akcí. V průběhu studia to byly Majálesy a různé plesy, vlastní festival pro VŠ studenty Gaudeamus igitur, později různé festivaly a přehlídky, reklamní akce apod. Lukáš Krásný je aktivním muzikantem a autorem, vystupuje se skupinou Semtex.

Společnost Agentura Nashledanou s.r.o. realizovala ve spolupráci s firmou Targeta s.r.o. projekt pod registračním číslem 0380001315 s názvem "Dlouhodobá komunikační a kampaňová strategie projektu Festival na ulici v Plzni". Projekt byl spolufinancovaný Evropskou unií – Next Generation EU na základě získání Kreativního voucheru MK ČR.